19 Noiembrie 2020Azi este joi. O zi superbă de toamnă. Nu am mai scris de mult, mi-am oferit timp doar de observație și trăire. Mi se pun multe întrebări și mi se dau sfaturi legate de ceea ce public și de ceea ce gândesc; în principiu le accept pe toate, aleg ce mi se pare adecvat și elimin ce nu mi se potrivește mănușă și merg mai departe pe drumul meu. Nu înțeleg de ce oamenii se așteaptă să citească același format de blog, când noi suntem atât de diferiți în gândire, și te pun imediat la zid când nu te încadrezi în tiparele lor prestabilite.

Cum acesta se vrea a fi un jurnal al fericirilor și nu al întâmplărilor din viața mea, notez când îmi permite timpul, doar lucrurile care îmi aduc bucurie peste zi. Am observat că stând în casă, mi-a lipsit foarte mult să conduc și să-mi desfășor viața după bunul plac. Îmi este îngrădită libertatea de-a mă simți un om normal. Sunt expusă riscului de îmbolnăvire mai mult decât ceilalți, dar nu îmi garantează o protecție maximă. Știu că sunt ignorantă și că nu este un mesaj bun de transmis și totuși, am avut o plăcere imensă să urc ieri la volan, să ascult muzică și să conduc pe străzi, fără o destinație anume. Sub masca protejării, mi se încalcă dreptul de a fi un om liber și mă tem că acesta este doar începutul a ceea ce va fi să vină.

Nu iau în râs complicațiile acestui virus, cum aș putea din moment ce sunt alergică la medicamente și statul m-a pus în cușcă pe baza istoricului meu medical?! Dar... având în vedere că pacostea este ''foarte răspândită în natură, atât la om cât și la animale, produce afecțiuni respiratorii, se transmite pe cale orală/fecală și nu există tratament specific, tratamentul fiind doar simptomatic'', n-ar mai fi dracu' chiar atât de negru...decât dacă-l privești la televizor...

Pe lângă condus, am descoperit că sunt o persoană cu adevărat spirituală, nu religioasă și ador orice cuvânt mort pe care-l pot readuce la viață. Îmi plac oamenii care mă fac să gândesc, să visez și să râd. Îmi plac oamenii diplomați, cu o energie frumoasă și cu o gândire sănătoasă.

Îmi plac oamenii liberi, îmi plac oamenii ...oameni și ceea ce-mi aduce bucurie astăzi observ că este diferit de ce mi-a adus bucurie ieri și cu siguranță va fi diferit de mâine.20 views0 comments
 

©2020 by Divinul feminin. Proudly created with Wix.com