20 Octombrie 2020

Updated: Nov 7, 2020Astăzi am avut o zi extrem de încărcată. Am reușit să mănânc în jurul orei șase (la restaurant, așa că din fericire nu am gătit) și asta abia după ce am returnat încălțămintea (cumpărată ieri online), pentru că nu-mi plăcea cum stă pe picior din cauza vârfului puțin alungit. Nu voi scrie prea multe în seara asta deoarece sunt puțin obosită și mai am câte ceva de făcut așa că mă voi focusa doar pe ceea ce este relevant.


Find marți, am avut ore în campus și pot spune că mi-am împărțit timpul între condus, muzică, bibliotecă și sala de cursuri. Ca și ieri, făcând bilanțul evenimentelor și stărilor de spirit, în mare parte a predominat liniștea. Nici măcar traficul infernal nu m-a iritat; oricum nu prea mă enervez de obicei, din moment ce nu ține de mine ce se întâmplă în stradă și nu pot controla.


Sunt o persoană care în general știe ce vrea de la viață și cum să obțină ce-și dorește, prin forțe proprii; sunt realistă și nu pun preț pe lucrurile materiale, decât dacă vin din partea persoanelor foarte dragi mie. Deși astăzi nu a existat nici măcar un moment în care să-mi doresc să schimb ceva, să fiu tristă, melancolică sau să am regrete, deși sunt suficient de matură să mă bucur de lucruri mărunte, voi așeza fericirea aproape de numărul 2,75 (pe o scară de la 0 la 5) și asta datorită faptului că am primit un cadou foarte drăguț, statueta din imaginea de mai sus, altfel aș fi așezat-o lângă 2,50.


Pentru că ieri am avut o discuție interesantă despre medicamente(tin sa mentionez: toate medicamentele+ vitaminele, antioxidantii, )și efectele lor negative (cu o prietenă de pe facebook) și pentru că mi-a ridicat câteva semne de întrebare, am decis să adâncesc un pic cercetarea și să mă informez mai bine, imediat ce timpul îmi va permite. Mă bucur enorm că mi-am petrecut pauza uitându-mă la documentare și la cercetările făcute de medicii specialiști și că m-au convins să ating pastilele doar în caz de maximă necesitate. După spusele lor sunt benefice, dar luate în exces, după ureche sau pur și simplu timp îndelungat, pot face un rău ireparabil organismului uman.


Datorită acestor informații cu caracteristici calitative, am simțit că starea mea de bine a urcat de la 2,75 la 3,75 și s-a menținut la acel nivel destul de mult, ceea ce mă face să cred că fericirea nu prea îmi este condiționată de lucrurile care îmi lipsesc sau care mi se oferă, așa că... abia aștept să văd ce motive de fericire voi avea mâine!


 

©2020 by Divinul feminin. Proudly created with Wix.com