Mi-e dor...
’’ - Unde te găsesc dacă vreau să-ți întâlnesc privirea?

- În ochii tăi voi fi.

- Nu-mi pot săruta ochii.

- Nici nu trebuie. Îți vor săruta ei sufletul, cât timp vom fi suflete. ’’

E tot ce ne-am spus înainte ca dulceața gurii tale să-mi ucidă rațiunea și să-mi soarbă sufletul ca pe-o ultimă picătură de apă avută în deșert.

De-a lungul vieții cunoaștem diferite caractere, diferiți oameni și unii dintre ei scot la iveală fețe pe care nici n-am bănui că le avem; scot frumusețea în stare pură pe care o deținem dincolo de aparențe. Tu ai găsit în mine acea eu de care m-am îndrăgostit la nebunie și pe care n-o voi mai lăsa vreodată să dispară pentru că m-a făcut un om mai bun și lumea are nevoie de oameni buni. Drept mulțumire ți-am dat tot și nu ca să mă golesc de mine însămi și să-mi plâng de milă c-ai rămas cu tot atunci când am plecat, așa am simțit... În iubire dai tot, așa nu există regrete că mai aveai ceva de oferit și nu ai oferit.

Îmi este dor de tine în fiece clipire.

Mi-e dor să-mi povestești la ureche, șoptind, de ce-ți aleargă sângele mai repede prin vene. Mi-e dor să-ți odihnesc răsuflarea pe buzele mele și să fim aceeași bătaie de inimă.

Mi-e dor să-mi cuprinzi cu drag sânul în căldura palmei; mi-e dor să fim piele lipită de piele și urmele atomilor noștri mai vechi decât luna să se piardă în așternuturi, dintr-un univers în altul, la infinit.

Mi-e dor să murim împreună cu ziua și umbrele noastre de pe perete să fie sorbite cu nesaț de fitilul lumânării lichide.

Mi-e dor să m-amăgesc că suntem iar zei, doar să nu mai simt singurătatea, pentru că zeii nu cunosc suferința ori separarea sufletului de trup. Mi-e dor și te caut în amintiri, în cuvinte.

Mi-e dor... și te caut acolo unde se nasc fluturii și mor, acolo unde ne-am întâmplat întâia oară, câmpie însorită într-o zi de primăvară găsesc și zâmbetul nostru captiv în prezentul perfect. Ne-am întâmplat deja în viitor de-atâtea ori ...”

''Pactul cu diavolul'' carte, M.Camelia

32 views0 comments
 

©2020 by Divinul feminin. Proudly created with Wix.com