Pactul cu diavolul(Sophia)



18 Octombrie

-Unde să te caut de-mi va fi dor de tine?

-Acolo unde se nasc și mor fluturii, unde ne-am întâmplat întâia oară.

E tot ce ne-am spus înainte ca dulceața gurii tale să-mi ucidă rațiunea și să-mi soarbă sufletul ca pe-o ultimă picătură de apă avută în deșert.

............................................................

Îmi este dor de tine în fiece clipire.

Mi-e dor să-mi povestești la ureche, șoptind, de ce-ți aleargă sângele mai repede prin vene. Mi-e dor să-ți odihnesc răsuflarea pe buzele mele și să fim aceeași bătaie de inimă.

Mi-e dor să-mi cuprinzi cu drag sânul în căldura palmei; mi-e dor să fim piele lipită de piele și urmele atomilor noștri mai vechi decât luna să se piardă în așternuturi, dintr-un univers în altul, la infinit.

Mi-e dor să murim împreună cu ziua și umbrele noastre de pe perete să fie sorbite cu nesaț de fitilul lumânării lichide.

Mi-e dor să m-amăgesc că suntem iar zei, doar să nu mai simt singurătatea, pentru că zeii nu cunosc suferința ori separarea sufletului de trup.

Mi-e dor și te caut în amintiri și-n cuvintele rotsige sau nerostite.

Mi-e dor...și te caut acolo unde se nasc fluturii și mor, așa cum mi-ai spus; câmpie însorită într-o zi de primăvară găsesc și zâmbetul nostru captiv în prezentul perfect. Ne-am întâmplat deja în viitor de-atâtea ori ...


fragment din cartea Pactul cu diavolul (Sophia) .



7 views0 comments
 

©2020 by Divinul feminin. Proudly created with Wix.com