Un nou început.


1 Ianuarie 2021. Un nou început. Un nou restart. O șansă nouă la fericire.

Dacă până acum mi-am dorit vrute și nevrute de la viață, anul acesta am pus pe listă doar fericirea și modelarea de sine, nu din înțelepciune, așa cum spun budiștii că ''Oamenii buni schimbă cursul apei; arcașii făuresc săgeata; tâmplarii modelează buturuga; oamenii înțelepți se modelează pe ei înșiși.'' ci din necesitate și din dorința de a crește.

Voi lua din anul ce-a trecut toate amintirile frumoase și toate lucrurile bune și mă voi lua și pe mine, să mă aduc în prezent... ar fi păcat să mă uit în trecut...într-o lume fragmentată, ruginită, îngrămădită într-un glob de sticlă și voi lăsa în urmă tot ce m-a lăsat pe mine în urma bucuriei.

Am primit multe de la viață în ultimul timp, atât de multe încât am o datorie morală să dau înapoi măcar o parte din fericire, acolo unde-mi va fi posibil și de nu-mi va fi, o voi face cu ajutorul cuvintelor, deoarece '' Tu, acela care citești, ești palma pe care mi se odihnește preț de-un gând sufletul și împreună putem trimite spre oameni și ceruri același vis plin de lumină.''(Suflet de femeie-volum de versuri-M.Camelia).


32 views0 comments
 

©2020 by Divinul feminin. Proudly created with Wix.com